Categorii Produse

Joker Pawker – Categorii Produse

Ne-a plăcut ideea de a le permite patrupezilor să-și pună amprenta atât asupra casei, cât și asupra stilului vestimentar. Așa că momentan, vă oferim două categorii de produse:

Rame decorative cu kit de amprentare a lăbuței câinelui tău  sunt o frumoasă dovadă de apreciere a celui care te va iubi necondiționat pentru întreaga viață, care îți va fi “semper fidelis” (mereu fidel) și care te va perfecționa în “the art of being pawsitive” (arta de a fi pozitiv). Poți astfel să-i prețuiești cu stil, adăugând în același timp un plus de originalitate și eleganță casei tale.

Tricouri din bumbac organic, imprimate cu ilustratii artistice sau personalizate  pentru că ținem foarte mult la calitatea produselor noastre, am ales aceste piese lejere, casual, 100% din bumbac organic, fără nici o urmă de substanțe chimice în țesătură. Tehnologia de personalizare este DTG – direct to garment – se face cu cerneluri speciale care intră direct în țesătură, ceea ce face imprimeul durabil în timp și fin la atingere.