Despre noi

Joker Pawker – Despre noi

Suntem o echipa formată din 2 bipezi entuziaști și iubitori de animale, plus un patruped care este unul dintre principalii “vinovați” pentru apariția firmei și o continuă sursă de inspirație în ceea ce privește produsele noastre. Numele lui este Joker, de unde evident și denumirea Joker Pawker.

Prietenii noștri necuvântători își pun amprenta din plin pe viața noastră, influențând-o într-un mod mai mult decât pozitiv. Sunt exemplul viu a ceea ce înseamnă cu adevărat “Carpe Diem” și “Semper Fidelis”. Noi ne-am gândit la o modalitate nobilă de a-i recompensa pentru tot ceea ce ne învață in fiecare zi, așa că am creat un concept inedit, materializat prin produsele expuse pe acest site. Toate au la bază ilustrații deosebit de frumoase, realizate manual. Majoritatea au prins formă datorită ilustratoarei Cristina Diana Enache. De asemenea, o parte din produsele noastre, respectiv tricourile, se pot personaliza cu creatii derivate din fotografii trimise de catre voi, pe adresa noastra de mail.

Vrem să punem accent pe considerația pe care o avem pentru patrupezi și credem că același lucru e valabil și în ceea ce vă privește pe voi, iubitori de animale, cei care conștientizați importanța lor în viața noastră și faptul că trebuie apreciate corespunzător. “Jos pălăria!”, meritați să fiți prețuiți cu stil! O să facem acest lucru oferindu-vă produse de calitate, făcute cu drag și entuziasm. No’ ham!